headerphoto

Specialer:
Styrketræning
Coretræning
Funktionel træning
Vægttab og opstramning
Genoptræning (efter henvisning fra læge eller fysioterapeut)

Om mig:
Jeg har siden 1993 beskæftiget mig med styrketræning, dels som træningsvejleder, men særdeles også udøvende og har i den tid opbygget en stor viden omkring øvelsesvalg og programlægning. Min store interesse har altid været at holde min krop stærk og funktionel gennem sund kost og et fysisk aktivt liv og hjælpe andre til at opnå deres mål med træningen.

Jeg mener at det er vigtigt at betragte kroppen som en helhed. Hvis du påvirker en del af kroppen vil det også have indflydelse på de andre dele. Derfor er det nødvendigt, at tage hele kroppen i betragtning når du sætter dig et mål. Dette gælder såvel træning som forskellige livsstilsfaktorer såsom motivation, døgnrytme, stressniveau og kost.

Træningsfilosofi:
”Practice what you preach”
For er mig er det vigtigt at gå foran som et forbillede. Man kan ikke udelukkende blive klog på kost og fitness ved at studere – det skal opleves og tilpasses på egen krop.
Derfor kan du være sikker på at alle de redskaber som jeg lærer dig, er noget jeg selv bruger i min hverdag. Husk at de statistikker vi bliver målt efter (BMI, Fedt% symmetrimål og vægt mm.) ”kun” er retningslinier, det vigtigste er, at du kan lide det du ser i spejlet dag efter dag, resten af livet.

Kontakt mig og hør mere om hvordan du kan nå dine mål og samtidig nyde processen.

 

Allan Bastrup

Uddannet personlig træner ved Instruktørskolen - en uddannelse certificeret af FISAF - www.fisaf.dk

Tilknyttet:

  • Fitnessdk
  • LIFE - KU
  • CBS
  • Siemens
  • Sundhedsstyrelsen
  • Tryg - Baltica